60 GODINA INOVACIJA – NOVA ERA MEDICINE

Od svog osnivanja 1964. godine, Fotona je posvećena razvoju i proizvodnji naprednih lasera u medicinskoj i anti ageing industriji. Naša misija je oduvek bila jasna – stvarati tehnologiju koja pomaže lekarima da pruže najbolju moguću negu svojim pacijentima. Kroz konstantna istraživanja i razvoj, uspeli smo da postavimo nove standarde u oblastima dermatologije, ginekologije, stomatologije, hirurgije i anti ageing medicine. Posebno smo ponosni na naše kliničke rezultate i saradnju sa vodećim stručnjacima širom sveta.

Povodom izuzetnog jubileja – 60 godina od osnivanja kompanije Fotona, sa ponosom se zahvaljujemo medicnskoj javnosti, našim vernim partnerima i saradnicima, koji su kroz 60. godina poverenja, pomogli da naša vizija postane stvarnost. Vaša povratna informacija, profesionalna ekspertiza i vernost bili su ključni u našem razvoju.

Ova godišnjica ne predstavlja samo proslavu naše prošlosti, već i priliku da istaknemo našu posvećenost budućnosti inovacija i kvaliteta u medicinskoj tehnologiji.

Kako bismo obeležili ovu važnu prekretnicu, Fotona je pripremila niz edukativnih događaja i seminara namenjenih unapređenju vaših znanja i veština. Takođe, predstavićemo inovacije i tehnologije koje će još jednom potvrditi našu predanost kvalitetu i inovacijama.

Gledajući unapred, Fotona ostaje posvećena svojoj viziji: unapređenju zdravstvene zaštite primenjujući tehnološke inovacije, podršci stručnjacima i kontinuiranom unapređenju naših proizvoda. Verujemo da će naša saradnja nastaviti da donosi značajne koristi medicinskoj zajednici i pacijentima širom sveta.

Hvala vam što ste deo naše priče.

Radujemo se nastavku uspešne saradnje i zajedničkom kreiranju svetlije budućnosti za sve nas.

S poštovanjem,

Fotona Tim, AB Trade doo