7. april – Svetski dan zdravlja

Svake godine 7. aprila širom sveta obeležava se Svetski dan zdravlja (eng. World Health Day) pod pokroviteljstvom Svetske zdravstvene organizacije (WHO). Prvi put, ovaj dan obeležen je 1950. godine i od tada pa sve do danas, WHO koristi ovaj dan kako bi skrenula pažnju svetske javnosti na najznačajnije probleme u vezi sa zdravljem ljudi na globalnom nivou.

Svetski dan zdravlja kod nas svake godine obeležavaju Institut za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Svetske zdravstvene organizacije, zatim brojne vladine i nevladine organizacije kao i sama Vlada Republike Srbije.

Povodom Svetskog dana zdravlja, kompanija AB Trade doo želi da iskaže svoju zahvalnost svim medicinskim radnicima u Srbiji prvenstveno, pa i u čitavom svetu, na nesebičnoj predanosti i požrtvovanosti koju su pokazali u borbi tokom pandemije COVID-19.

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer je ove godine organizovao međunarodni sastanak distributera u Gdanjsku. Direktor AB TRADE-a Andreja Brkić je prisustvovao ovom prestižnom okupljanju gde su predstavljeni noviteti i aktuelnosti ove kompanije. Stiegelmeyer group se potrudio da nam predstavi...

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Novi distributerski ugovor sa jednim od najvećih svetskih proizvođača lasera Fotona / Slovenija LASERI ZA ŠIROKU PRIMENU U DERMATOLOGIJI, HIRURGIJI I GINEKOLOGIJI Reč dve o poslovanju u 2020 godini Tokom vanrednog stanja naš osnovni cilj bio je da ispunjavamo sve...