Donacija ginekoloških stolica Gracie Linet

U sredu 21. aprila 2021. kompanija AB Trade, uručila je donaciju Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front u Beogradu u vidu dve pregledne ginekološke stolice Gracie/Borcad.

Direktor ove medicinske ustanove Prof dr Željko Miković prihvatio je donaciju i izrazio zadovoljstvo kvalitetom isporučene opreme.

Kao društveno-odgovorna kompanija već dugi niz godina mi iskazujemo brigu o drugima i kroz brojne donacije i sponzorstva nesebično pružamo pomoć onima kojima je ona neophodna.

Posebnu pažnju posvećujemo unapređenju zajednice u kojoj poslujemo i nastojimo da svojim akcijama i podrškom unapredimo kvalitet života svih nas. Trudimo se da budemo čvrsto povezani sa lokalnim zajednicama doprinoseći njihovom daljem razvoju i stabilnosti.

Ulažemo u budućnost

Sandra Bunić-Obrić, direktorka prodaje, uručila je ovu vrednu donaciju GAK Narodni Front u ime naše kompanije AB Trade doo.

“Posebno me raduje činjenica da smo doniranjem ginekoloških stolica vrhunskog kvaliteta doprineli poboljšanju uslova rada naših vrednih lekara, a pacijentkinjama preglede učinili prijatnijim. Ulaganje u budućnost i zdravo potomstvo”, ističe Sandra,”jeste naš primarni zadatak i time ćemo se voditi i na dalje.”

VIŠE O PROIZVODU

Ginekološka stolica Gracie je ginekološka stolica najviše klase i nosilac prestižne nagrade za dizajn – Red Dot Award .

Vrhunska završna obrada, savremeni dizajn, a pre svega ergonomija neke su od karakteristika koje ovu stolicu izdvajaju od drugih.

Stolica Gracie opremljena je električnim motorima koji su zaduženi za podešavanje visine, nagiba naslona leđa, kao i nagiba sedalnog dela. Velika nosivost stolice je dokaz njene robusnosti i kvaliteta, dok Izuzetno mala minimalna visina (52 cm) u kombinaciji sa jedinstvenim naslonima za noge pacijenta, omogućava da se na jednom mestu obave svi neophodni pregledi.

Ginekološka stolica Gracie opremljena je i senzorom koji automatski zaustavlja stolicu kada naiđe na prepreku ispod leđnog ili sedalnog dela. Važno je napomenuti da je Gracie konstruisana tako da dozvoljava neometan pristup i pacijentima sa posebnim potrebama.

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer je ove godine organizovao međunarodni sastanak distributera u Gdanjsku. Direktor AB TRADE-a Andreja Brkić je prisustvovao ovom prestižnom okupljanju gde su predstavljeni noviteti i aktuelnosti ove kompanije. Stiegelmeyer group se potrudio da nam predstavi...

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Novi distributerski ugovor sa jednim od najvećih svetskih proizvođača lasera Fotona / Slovenija LASERI ZA ŠIROKU PRIMENU U DERMATOLOGIJI, HIRURGIJI I GINEKOLOGIJI Reč dve o poslovanju u 2020 godini Tokom vanrednog stanja naš osnovni cilj bio je da ispunjavamo sve...