Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Novi distributerski ugovor sa jednim od najvećih svetskih proizvođača lasera Fotona / Slovenija

LASERI ZA ŠIROKU PRIMENU U DERMATOLOGIJI, HIRURGIJI I GINEKOLOGIJI

Reč dve o poslovanju u 2020 godini

Tokom vanrednog stanja naš osnovni cilj bio je da ispunjavamo sve obaveze prema kupcima i u tome smo u potpunosti uspeli.

Naš servisni tim je svuda stigao, kako kada su u pitanju bile servisne intervencije tako i kada je u pitanju bila instalacija medicinske opreme. Takođe, tokom prethodne godine uspeli smo da sačuvamo sva radna mesta tako da nije bilo promena zaposlenih ni na jednoj poziciji, na šta sam izuzetno ponosna. Sve vreme poštujemo preporuke i mere kriznog štaba. Od 14 zaposlenih u našoj kompaniji,12 je vakcinisano. Na našu veliku sreću, kolege koje su i obolele od Covid -19, kao i članovi njihovih porodica, prošli su sa lakšim ili srednjim simptomima.

Fotona laseri – sa novim distributerstvom ka novim poslovnim uspesima

Najjači utisak tokom prethodne godine i početkom ove na mene je ostavila velika ekspanzija prodaje nove medicinske opreme privatnim zdravstvenim ustanovama. Imala sam utisak da je većina naših kupaca želela da odagna crne misli i probleme sa pandemijom kupovinom nove opreme.

Iako izazovna, prošla godina nas je ojačala, i dala motivaciju da nastavimo sa projektima koje smo već imali u planu. Tako smo, početkom maja ove godine potpisali ugovor sa Fotonom, slovenačkim proizvođačem medicinskih lasera koji imaju široku primenu u estetici, dermatologiji, hirurgiji i ginekologiji.

Potpisivanjem novog distributerskog ugovora, naša kompanija AB Trade doo proširila je segment svog poslovanja na prodaju i distribuciju medicinske opreme namenjene lepoti i zdravlju žena.

Nakon sveobuhvatne analize tržišta odlučili smo se baš za ovu slovenačku firmu koja predstavlja pionira hi-tech laserske revolucije. Veliki sam optimista što se ove saradnje tiče i jako me raduje što svi u kompaniji delimo isti entuzijazam oko ovog projekta.

Choose Fotona – Choose Perfection

Fotona je apsolutni lider u laserima za:

  • redefinisanje tela uz zatezanje kože sa unutrašnje strane
  • podmlađivanje lica jedinstvenim 4D tretmanom
  • rešavanje proširenih vena na jednostavan način
  • pomoć damama u lečenju ginekoloških problema kao što su lečenje urinarne inkontinencije laserskom terapijom nevoljnog oticanja urina ili lečenje oslabljenih i opuštenih mišića vagine laserskim zatezanjem i podmladjivanjem vagine
  • uklanjanje tamnih fleka na koži
  • lasersko otklanjanje ožiljaka od akni ili strija

Fotonini laseri poseduju izuzetne karakteristike i neke od opcija koje su jedinstvene kao što je 4D tretman za rejuvinaciju kože lica, primena erbijumskog lasera u ginekologiji, uklanjanje tetovaža svih boja i slično.

U ovom momentu za prodaju su registrovani i spremni Fotonini laseri SP Dynamis, SP Spectro i StarWalker koji poseduju izuzetne karakteristike i našli su svoju primenu u ginekologiji, estetskoj hirurgiji i dermatologiji.

Rezultati tretmana Fotona laserima su zaista sjajni i što je najvažnije vidljivi su već nakon prve aplikacije. Kada je reč o tretmanima lica, vrlo brzo se postiže efekat zategnutosti kože i svežijeg izgleda, bore postaju manje vidljive a ten ujednačen.

Primena lasera u ginekologiji predstavlja pravu revoluciju u medicini, a Fotonini laseri su u toj oblasti neprikosnoveni.

Za više informacija o Fotoninim laserima kao i o ostalim našim proizvodima možete nas kontaktirati na prodaja@abtrade.rs ili telefonom na +381 11 246 38 28.

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer je ove godine organizovao međunarodni sastanak distributera u Gdanjsku. Direktor AB TRADE-a Andreja Brkić je prisustvovao ovom prestižnom okupljanju gde su predstavljeni noviteti i aktuelnosti ove kompanije. Stiegelmeyer group se potrudio da nam predstavi...

Isporuka ginekološke stolice Graciella

Isporuka ginekološke stolice Graciella

Najnovija ginekološka stolica Graciella od nedavno i u ordinaciji Ginekos Plus u Beogradu Za preglede bez napetosti i stresa Početkom maja 2021. isporučili smo ginekološku stolicu Graciella privatnoj ordinaciji Ginekos Plus u Beogradu. U prilog tome da je Graciella...