AvalancheLase®

Predstavljamo vam Fotona AvalancheLase® – najnoviji dermatološki laser iz porodice Fotona (vrhunski sistem za uklanjanje dlaka uz dodatne estetske tretmane).

AvalancheLase® platforma poseduje dve talasne dužine: Alexandrite (755 nm) i Nd:Yag (1064 nm).

Alexandrit (755 nm) – predstavlja zlatni standard kada je u pitanju uklanjanje dlaka (epilacija).

Nd:Yag (1064 nm) – benigne vaskularne promene, aktivne akne, onihomikoze, bradavice, oblikovanje tela, zatezanje kože, benigne pigmentne promene.

Ručni nastavci/handpices i skeneri koji podržavaju obe talasne dužine (nije potrebna kupovina dodatnih ručnih nastavaka, odnosno pojedinačnih nastavaka za svaku talasnu dužinu).

Različite veličine spota (spot sizes): od 2 mm do 30 mm – najveći spot size na tržištu znatno skraćuje vreme potrebno za tretmane uklanjanja dlaka.

Ručni nastavci i skeneri poseduju MatrixView senzor – bezkontaktni temperaturni senzor koji u svakom trenutku prati temperaturu kože pacijenta i na taj naćin osigurava veću bezbednost i kontrolu tretmana.

Nema potrebe za kupovinom dodatnog uređaja za hlađenje, s obzirom da AvalancheLase® poseduje integrisanu DMC™ tehnologiju hlađenja (Dry Spray Molecular Cooling Technology) pružajući veći komfor za pacijente.

ASP tehnologija (Adaptive Structure Pulse) je treća generacija adaptivne strukture pulsa – svaki impuls laserskog zraka se prilagođava biofotonskoj dinamici interakcije lasera i tretiranog tkiva (bezbedan je za sve tipove kože po Fitzpatrick-u).

Ultrazvučni aparat V6

Dugo najavljivani Samsung V6 ultrazvučni sistem dostupan je i na tržištu Srbije. Oduševiće vas svojim premijum softverom i efikasnošću a po vrlo racionalnoj ceni. Uverite se u njegove karatkteristike.

Iskusite jednostavnost uz naš sistem koji je jednostavan za korišćenje, posebno dizajniran da olakša vaše radno opterećenje i poboljša funkcionalnost. Samsung V6 ultrazvučni sistem je partner na koga možete da se oslonite da pruži izuzetnu efikasnost za ispunjavanje rutinskih dnevnih dijagnostičkih zadataka.

V6 pruža izuzetan kvalitet 2D slike i kolora za opšta snimanja, zasnovano na Samsungovoj platformi za akviziciju i obradu slika, Cristal Architecture™. Sa svojim sveobuhvatnim mogućnostima snimanja, V6 je dizajniran da neprimetno podrži vaše dnevne potrebe za ultrazvučnim skeniranjem, omogućavajući jasnu i preciznu akviziciju slike.

Krevet za poluintenzivnu negu Evario one

Najnovoji model koji je zamenio veoma poznati i prodavani model Stiegelmeyer Vida. Modernijeg je izgleda i bolje funkcionalnosti, odličnog odnosa kvaliteta i cene.

Izuzetno dugovečan krevet, ekonomičan, opremljen sa 4 motora, dizajniran za laku manipulaciju posebno nepokretnih bolesnika.

Promena visine u rasponu 36 – 80cm (ili 38 – 82cm), nosivost kreveta 250kg.