Nezaboravni dani u Ljubljani: 60. godina Fotone, 14. Simpozijum Laser & Health Academy (LA&HA) i 21. International Fotona Weekend (IFW)

21. međunarodni Fotona vikend i 14. LA&HA simpozijum ove godine bili su posebni zato što su ujedno proslavljali i 60. godina Fotone i privukli neke od najistaknutijih međunarodnih lidera u oblasti medicinskih lasera.

Na simpozijumu je prisustvovalo preko 1000 lekara iz čitavog sveta i više od 100 kliničkih predavača koji su podelili svoja lična znanja, iskustva i uvide, pružajući polaznicima zaista jedinstveno i sveobuhvatno obrazovno iskustvo.

Ovaj međunarodni simpozijum je posvećen predstavljanju, razmeni i diskusiji o najnovijim dostignućima i kliničkim iskustvima u oblasti medicinskih laserskih tretmana. Ovogodišnji program obuhvatao je širok spektar sadržaja i bio podeljen u tri primarne istraživačke oblasti: estetika i dermatologija, stomatologija i ginekologija.

Pored edukativnih sesija, učesnici su imali priliku da se povežu i druže sa kolegama polaznicima i predavačima na večerama i društvenim događajima, uključujući gala proslavu 60. godišnjice Fotone na kojoj se obratila predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar.

Radujemo se novom druženju naredne godine.

Fotona tim,

AB Trade doo.

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer je ove godine organizovao međunarodni sastanak distributera u Gdanjsku. Direktor AB TRADE-a Andreja Brkić je prisustvovao ovom prestižnom okupljanju gde su predstavljeni noviteti i aktuelnosti ove kompanije. Stiegelmeyer group se potrudio da nam predstavi...

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Novi distributerski ugovor sa jednim od najvećih svetskih proizvođača lasera Fotona / Slovenija LASERI ZA ŠIROKU PRIMENU U DERMATOLOGIJI, HIRURGIJI I GINEKOLOGIJI Reč dve o poslovanju u 2020 godini Tokom vanrednog stanja naš osnovni cilj bio je da ispunjavamo sve...