Novo u ponudi – ginekološka stolica Graciella Linet

Graciella® – Linet

Ginekološka pregledna stolica

Nega i zdravlje žena na prvom mestu

Stolica za ginekološke preglede – Graciella®, češkog proizvodjača Borcad je nešto sasvim novo u ponudi AB Trade doo.

Ova jedinstvena pregledna stolica predstavlja pravo osveženje jer svojom funkcionalnošću i pažljivo osmišljenim dizajnom umnogome olakšava rad ginekolozima prilikom pregleda i podiže na viši nivo osećaj sigurnosti i udobnosti kod pacijentkinje.

Zahvaljujući modernom idejnom rešenju i karakteristikama koje poseduje, ginekološka stolica Graciella® pruža mogućnost da se osnovni i ultrazvučni pregledi obavljaju istovremeno na jednom mestu, bez nepotrebnog izlaganja pacijentkinje dodatnom naporu i premeštanju na drugi pregledni sto.

Inovativni dizajn doktoru omogućava lako manevrisanje a pacijentkinji pruža maksimalnu udobnost i osećaj sigurnosti.

Jednostavna za rukovanje

Veoma jednostavna promena položaja prilikom čega se Graciella iz pregledne ginekološke stolite pretvara u sto za ultrazvučne preglede.

Ova funkcija omogućava pregled pacijentkinje u vodoravnom položaju bez premštanja na drugi pregledni sto.

Zahvaljujući rotirajućem mehanizmu, ručnom kontroleru se pristupa iz različitih uglova, dok nožni kontroler omogućava brzo podešavanje stolice čak i tokom samog pregleda.

Lako pozicioniranje

Funkcija podešavanja i memorisanja položaja pre samog pregleda omogućava vrlo jednostavnu promenu položaja iz sedećeg u ležeći kao i brzo prilagođavanje nosača nogu potrebama pacijenta i ginekologa.

Dizajn

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, ginekološka stolica Graciella može se prilagoditi fizičkoj formi svake pacijentkinje, dok njen ergonomski oblik, mekane presvlake i integrisani naslon za glavu dodatno povećavaju udobnost prilikom pregleda.

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer je ove godine organizovao međunarodni sastanak distributera u Gdanjsku. Direktor AB TRADE-a Andreja Brkić je prisustvovao ovom prestižnom okupljanju gde su predstavljeni noviteti i aktuelnosti ove kompanije. Stiegelmeyer group se potrudio da nam predstavi...

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Novi distributerski ugovor sa jednim od najvećih svetskih proizvođača lasera Fotona / Slovenija LASERI ZA ŠIROKU PRIMENU U DERMATOLOGIJI, HIRURGIJI I GINEKOLOGIJI Reč dve o poslovanju u 2020 godini Tokom vanrednog stanja naš osnovni cilj bio je da ispunjavamo sve...