Stvaramo bolje poslovno okruženje za sve!

Kako možete opisati poslovanje Vaše kompanije u 2020. godini i da li ste zadovoljni rezultatima postignutim u uslovima pandemije koronavirusa COVID-19 ?

Uprkos COVID-u 19 naša kompanija je u 2020-oj godini zabeležila rast. Zbog toga sam izuzetno ponosan prvenstveno na svoj tim koji je, sa mnom na čelu, izneo teret nametnutih okolnosti.

Pandemija koronavirusa COVID-19 izazvala je velike promene na globalnom nivou u svim segmentima života, pa samim tim i u poslovnom okruženju. Naša kompanija AB Trade , uprkos tome, uspela je brzo da se prilagodi nastaloj situaciji i da na izazove odgovori adekvatno i efikasno.

U nastojanju da se izborimo sa situacijom izazvanom pandemijom, oslonili smo se prevashodno jedni na druge i na taj način očuvali i ojačali naš timski duh. Fokus našeg delovanja usmerili smo na reorganizaciju i razvoj naše organizacione kulture čime smo uspeli da realizujemo sve strateške planove i ciljeve koje smo unapred definisali.

Raduje me činjenica da smo u 2020-oj godini , i pored pomenute situacije koja je potencijalno mogla da ugrozi naše poslovanje, uspeli da zabeležimo rast prometa od 20%, i na taj način osiguramo našu lidersku poziciju na tržištu na kom poslujemo poslednjih 20 godina.

Kakva su Vaša predviđanja u pogledu poslovanja za 2021. godinu?

U godini koja je za nama dosta smo investirali u digitalizaciju, nove tehnologije ali i u ljudske resurse, što se pokazalo dobrom strateškom odlukom, i što će se, po mom mišljenju, pozitivno odraziti na naše poslovanje u 2021. godini.

U 2021-u godinu ušli smo sigurno i odlučno, realizujući u januaru projekte započete u decembru prethodne godine što nam je odličan pokazatelj i vetar u leđa za naše dalje poslovne aktivnosti.

Zbog svega ovoga mogu da kažem da sam optimista i da će AB Trade moći uspešno da se izbori sa svim izazovima koje nam donosi 2021. godina.

Nadamo se da ćemo nastaviti trend rasta prometa i zadržati ga na nivou 20% godišnje.

Kakvi su Vaši planovi za narednu godinu?

U 2021-oj godini nastojaćemo da održimo postignute rezultate i nastavimo pozitivan trend rasta. Intenzivno ćemo raditi na jačanju našeg brenda, na ulaganju u sve segmente našeg poslovanja i na realizaciji ciljeva koje smo sebi postavili. Takođe, imamo u planu proširenje našeg portfolia proizvoda i očekujemo prve instalacije modularnih rešenja izgradnje operacionih sala.

Naš cilj jeste da nastavimo da isporučujemo vrhunski kvalitet i ostanemo prepoznatljivi po inovativnim rešenjima kroz medicinsku opremu koju distribuiramo, čime će naša misija biti zaokružena.

ANDREJA BRKIĆ , generalni direktor i suvlasnik kompanije AB Trade doo

 

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer – International Sales Meeting 2022

Stiegelmeyer je ove godine organizovao međunarodni sastanak distributera u Gdanjsku. Direktor AB TRADE-a Andreja Brkić je prisustvovao ovom prestižnom okupljanju gde su predstavljeni noviteti i aktuelnosti ove kompanije. Stiegelmeyer group se potrudio da nam predstavi...

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Laseri Fotona – naš novi distributerski ugovor

Novi distributerski ugovor sa jednim od najvećih svetskih proizvođača lasera Fotona / Slovenija LASERI ZA ŠIROKU PRIMENU U DERMATOLOGIJI, HIRURGIJI I GINEKOLOGIJI Reč dve o poslovanju u 2020 godini Tokom vanrednog stanja naš osnovni cilj bio je da ispunjavamo sve...